Bitcoin

Polkadots Tokenized Bitcoin vil bringe DeFi utover Ethereum

Interlay vil implementere PolkaBTC-prosjektet i første kvartal 2021.

Viktige takeaways

  • Polkadot har kunngjort at de vil jobbe med å bringe Bitcoin til sitt økosystem.
  • PolkaBTC-prosjektet vil bli implementert av Interlay-teamet.
  • Dette vil bringe Bitcoins likviditet til DeFi-applikasjoner på Polkadot og dets nettverk av fallskjerm.

Med over 1,6 milliarder dollar i Bitcoin som nå sirkulerer på Ethereum blockchain, håper Polkadot å ta et stykke av markedet med sitt nye PolkaBTC-token.

Polkadot introduserer Tokenize Bitcoin

Blockchain-team jobber for å gjenskape den store suksessen med tokeniserte Bitcoin-prosjekter som pakket Bitcoin Era (wBTC). Polkadot har svart på denne populariteten og lanserer et lignende Polkadot-basert Bitcoin-token på nettverket.

Interlay, et utviklingsteam nært knyttet til Polkadot, vil lede arbeidet. Interlay sier at den vil fullføre implementeringen av „PolkaBTC“ når den lanserer BTC Parachain i Q1 2021. For å gjøre prosessen sikker, vil BTC Parachain stole på Xclaim-rammeverket, skrev Interlay-teamet.

En kryss-bro vil ombord Bitcoins likviditet til Polkadots økosystem. Etter at BTC Parachain ble satt i drift i Q1 2021, vil brukerne kunne låse sin Bitcoin og utstede PolkaBTC, som er 1: 1-støttet. På samme måte, for å løse inn Bitcoin, må brukerne brenne PolkaBTC på BTC Parachain.

Tokenized Bitcoin for hvert nettverk

Tokenizing Bitcoin er ikke et nytt konsept og eksisterer allerede i mange former på Ethereum i former som BitGo’s Wrapped Bitcoin (wBTC) og Keep Network’s tBTC.

Den totale verdien av innpakket Bitcoin (wBTC) på Ethereum har allerede overgått en milliard dollar og brakt en enorm mengde likviditet til DeFi-apper.

Fordelen med Bitcoin på Polkadot er at nettverket er svært interoperabelt. Dette betyr at BTC kan gjøre mer ved å samhandle med flere blokkeringer samtidig. Dette betyr at DeFi og PolkaBTC kan spre seg raskt utover bare Ethereum-økosystemet.