Ik vervelen vaak op zoek naar grafieken en wachten op transacties in het optiesonline algemeen. Het is altijd leuk om te zien wat anderen aan het doen zijn in de markt. Dus ik heb de proppen komen met een lijst van interactieve sites die je kunt chatten en kijken naar real time als handelaars handel! Voor mij als zijn niet real optiesonline time dan is het niets. Dus elk van deze sites die u in staat zullen zijn om te communiceren en real-time leren en als je niet iets te leren in ieder geval wordt u vermaakt door hen. optiesonline Het is leuk om te kunnen om mee te praten en kijken naar deze handelaren omdat ze de strijd van de markt. Elk van deze sites tonen een groot aantal verschillende methoden / denken optie24 ervaringen aan hoe de markt te benaderen. Afhankelijk van wat voor soort persoonlijkheid je hebt zal bepalen welke van deze u zult neigen naar. Ik zal in optie24 ervaringen de toekomst ook op zoek naar nieuwe en interessante sites die dit volledige interactieve live-learning / trading ervaring te bieden. Het is de toekomst van de manier waarop de handel / onderwijs zal worden gedaan via optie24 ervaringen  internet.

Als eerste hebben we is ” www.daytradingradio.com – van 09:30 EST ” de # 1 voor live marktanalyse site op het internet voor de handel “Day Trading Radio” De IQ Option ervaringen populariteit van deze site is heel erg hoog IQ Option ervaringen zozeer zelfs dat ze man heeft trok zich terug uit gesprekken met mensen en op zich heeft genomen vele co-hosts, simpelweg omdat er te veel mensen om mee te praten! Ik weet zeker anyoption ervaringen dat hij wordt IQ Option ervaringen overspoeld. John Kurisko de DaytraderRockStars op zijn site is de belangrijkste trekken met zijn live interactieve stock picking, nu hij vooral kijken naar de ES als de algemene markt, maar zijn anyoption ervaringen focus op de handel lijkt te zijn voorraad centric zijn. Een goede plek om de marktactiviteit kijken en luisteren naar een aantal goede muziek! Hij is naar het gebruik van krekels = “Tick activiteit klinkt” Als ik hem in anyoption ervaringen het verleden hebben gezien is hij niet echt een groot ondernemer, maar wat hij mist in het vermogen dat hij maakt als gastheer. Anders dan binary options dat u waarschijnlijk niet veel hier te leren, maar je zou toch een goede tijd hebben daar imo!

De volgende activiteit is ” www.tfltv.com – van 07:00 EST” Dit is mijn favoriet omdat Rob is een grappige kerel zoals Wilson met binary options zijn Engels gevoeligheden, maar ook dat ze zo nu en dan een zeer hete dame die opduikt genaamd Jennifer. Ze zijn niet binary options erg aantrekkelijk om naar te kijken, dus is het zeker voor het aan haar te zien! Nu zijn deze jongens zijn meestal gewoon pure FX handelaren en ze zijn allemaal over wordt betaald aan handelaren te leren en als je een newbie zou ze een perfecte keus zijn om u te houden van het maken van de deathblows dat de meeste  nieuwe handelaren te elimineren uit *** uitblazen * ** Rob Booker richt zich op het ontwerpen en implementeren van technische indicatoren / systemen in de handel. Als je ooit een jongen die een systeem voor u on the fly wilde, dan beroven is je man! Ik geniet van Wilson’s methodologie van de handel een beetje meer dan Rob Booker is hij vooral is gericht op win  het of snijd het snelle aanpak met korte termijn grafieken. De hele show zelf is erg leuk om te zien in de ochtend en zo nu en dan zul je pick-up parels van wijsheid van deze echte markt veteranen

 

 

Last is Pip en Run with Greg Mcleod ” http://www.livestream.com/10amliveforextradingwithgreg – van 05:30 EST” Ik vind het altijd leuk om te zien wat Greg doet als voor niets anders te zien Plus500 ervaringen hoe de markt is hij misbruik maakt van in het begin van de ochtend. Hij is een real-time scalper en houdt van Elliott Wave Theorie gebruiken samen met vele traditionele methoden / indicatoren in de handel. Greg is niet zo flitsend als de andere jongens die waarschijnlijk een goede zaak, want ik weet zeker dat hij is meer een echte handelaar versus de andere als opvoeders die waarschijnlijk het grootste deel van hun inkomsten Plus500 ervaringen halen uit de verkoop van hun diensten. Greg zeker wordt meestal krijgt zijn geld uit de markt, zodat u een no-nonsense aanpak van hem krijgen, nu zal hij in indicies commodities gaan als het me gevraagd, maar zijn focus als TFL is meestal gewoon de FX-markten. Ik zal je niet vertellen Plus500 ervaringen welke van deze sites is goed als dat is echt een persoonlijke keuze die je moet maken op uw eigen, zou het zijn als ik u vertellen welke sokken te dragen LoL “De plaid goud en rood paar ziet er geweldig door de manier waarop! “ik zal zoeken hi / low om meer sites die dit soort volledig interactieve ervaring in de toekomst te bieden. Zo anders dan dat tot de volgende keer, Enjoy!