Header image alt text

Trading Platform & Features

Öl Binaries zal Worden beïnvloed Tür Rapporten

Verslagen van een explosie in een Saoedische oliepijpleiding hebben enkele snelle beweging ontstond in de prijzen van deze grondstof. Voor het eerst www.optiesonline.com sinds mei, zijn de olieprijzen gestegen meer dan 110 $ pro Bottich. Terwijl de Ambtenaren van dit Land zorgvuldig zijn geformuleerd hun opmerkingen te impliceren dat olie-installaties Werden niet aangetast, is het niet bekend von nog dit de hele waarheid als. de Leidingen sterben naar verluidt Werden beschadigd liggen in de stad Awwamiya.

Zelfs toen het nieuws brak in New York op donderdagmiddag, gespickt olie Futures kort en vervolgens nog een keer op onder $ 109 prijsniveau Hier vindt u verrekend. Binary handelaren moeten speciale nota te nemen van deze gebeurtenissen als ze ‘geïnvesteerd’ in deze grondstof.

Gerüchten kan bewijzen Dangerous

Phil Streible, een Commodities Broker in Chicago ist van mening dat het rapport is niet helemaal waar. Hij Wijst erop dat de Gerüchten Ferse optiesonline gevaarlijk kan zijn, vooral wanneer Zīğ betrekking hebben op zeer Gevoelige Grondstoffen zoals olie.Ondertussen, in een poging om de dingen onder controle te houden, het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een officiële te zeggen dat een Marke in de buurt van de Ras Tanura Raffinaderij verklaring invloed op de olie-installaties in het gebied uitgegeven. geen hatte Gerüchten van Sabotage Werden verdreven door de officiële woordvoerder .

Echter, internationale interventie al opgetreden http://www.optiesonline.com/anyoption/ in de gespannen situatie in deze delen in De Vorm van de VS escaleerde waarschuwingen über de handen ineen traf Israël tegen Iran. Gezien de sluimerende oorlog tussen Saoedi-Arabië en Iran deze interventie ist waarschijnlijk deze aflevering te kleuren. In Feite ist de escaleerde waarschuwingen geholpen boost olie toekomstige prijzen op de Amerikaanse markt. 

Een zeer volatiele markt

Volgens de CE van de grondstoffenmarkt Hier zijn de foto’s nieuws Barratt Bulletin, de vermeende explosie en het Effekt van het nieuws op de olieprijs geeft alleen aan Hacke volatiel de olie Segment ist. Prijs duurzaamheid en prijsschommelingen zijn sterk afhankelijk van sociaal-Economisch-politieke gebeurtenissen in het Midden- Oosten, zei hij.

Voor degenen sterben de handel in olie Binärdateien, dit zijn de Hotspots om naar te kijken. De Huidige situatie ist zo gespannen dat zelfs een klein thuis Vorfall tot een volwaardige militaire Manöver kon sneeuwbal in dit deel van de wereld. En als dit gebeurt, de olieprijzen zijn gebonden aan sterk Worden beïnvloed.